6.12.2015

133. Savonlinnan reissu

Ennen Savonlinna asiaan laitan tähän viime kisojen tunnelmat! Osallistuin siis Karkilla 1.12. tasomestaruuksiin ja uskaltauduin kokeilemaan 70cm ekaa kertaa. Olin tosi jännittynyt ja lähdin heti ekana. Verkassa ponilla oli vauhtia, eikä ollut niin hyvä ratsastaa kuin aikaisemmin. Ekat hypyt otin ristikolle, sitten nopeasti kaksi hyppyä okserille. Eka hyppy tultiin hyvin, mutta toisella hypyllä lähdin tuuppaamaan ja samantien kielto. No minäpä taidokkaasti tulin alas ja uudella yrityksellä taas hyvä hyppy. Karkki on kyllä hyvä opettamaan miten tuuppaamalla ei hypätä! Menin radalle aika ristiriitaisissa tunnelmissa, mutta pyrin siihen että ihan rauhassa vain menen kokeilemaan aika isoa luokkaa.


Radan alku meni kuitenkin aika hyvin ja turhaan panikoin sitä että hyppääkö Karkki. K yllätti mut täysin, vaikkakin vauhtia olisi ollut vaikka armeijalle jakaa! Toka vikalle esteelle toin Karkin huonosti ja hypättiin se aika pohjasta. Vielä olisi ollut viimenen okseri hypättävänä enkä nähnyt sille paikkaa niin rupesin panikoimaan ja yritin tuupata Karkkia. Okserille tulikin sitten aika mielenkiintoinen hyppy jonka voitte katsoa videolta.


K otti ihan älyttömän hyviä hyppyjä! Päästiin myös r.koulun sivuille edustamaan ;)


Nyt ihan toisiin juttuihin! Meillä oli pidennetty vklp to-su ja lähdettiinkin heti torstai aamuna Juulin kanssa kohti Savonlinnaa. Olisin muuten mennyt kotiin, mutta itsenäisyyspäivä tanssiaisten takia päästiin vasta to. Juulilla on siis oma talli (Koivuharjun talli), jossa on pientä r.koulu toimintaa. Sain vklp ajaksi läpiratsastettavaksi pienen Billy ponin. Torstai iltana menin Billyllä koulutunnille, jossa otin hieman tuntumaa miten tätä ratsastetaan. B oli tosi vauhdikas ja lähti helposti tikittämään, myös asettuminen oli hieman hukassa, kun on ollut ihan vain lasten ponina. Perjantaina lähdettiin Juulin ja Jorman kanssa vähän maastoilemaan. Otettiin ihan kunnon laukat siellä! Billyllä loppui kunto kun Jorma vielä paineli kulman taakse. Pikku ponihan vetäskin äkkikäännöksen vasemmalle ja pää alas. No sieltähän minä kupsahdin sitten taas alas. :D Nauroin itsekseni, kapusin selkään takasin ja painelin ottamaan Juulin ja Jorman kiinni. Vielä parit laukat ja hypättiin myös pieni maastoestekkin. Meillä ja poneilla oli super kivaa.
Lauantaina B oli pikkujoulukisoissa niin niiden jälkeen nopeasti kentällä ilman satulaa otin askellajit läpi. Tänään ennen opistolle lähtöä vähän hypättiin. Billy otti tosi hyviä hyppyjä ja oikein imi esteille. Huomasi myös, että oli myös paljon paremmin ratsastettavissa kuin torstaina.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti