1.3.2015

124. Tapahtunutta ja tulevaa

Postauksia ei oo tullut kun ei ole sen kisojen jälkeen kukaan ollut kuvaamassa. Kisoista tuskin lataan videoita sillä se koulurata ei oo kokonaan kuvattu ja no maastoesteet on musta aika turha ladata... Monet ovat toivoneet, että jatkaisin sitä vuokraponi postausta, mutta mulla ei oo oikein ollut intoa siihen.

Vanhemmat kisakuvat saavat nyt kuvittaa tätä postausta

Nyt toisiin aatoksiin, tänään hyppäsin Minnillä 2 viikon tauon jälkeen. Kenttä ollut vaihteeksi huonossa kunnossa, eikä se tänäänkään mikään paras ollut.. aika kova ja liukas, epätasainen. Sai tälläkertaa kelvata ja tein kolmen esteen radan sellaiseen kohtaan, jossa oli suht koht hyvä pohja. Tänään  olisi ollut tosi kiva jos olisi ollut kuvaaja, aurinko paistoi mukavasti ja treenit sujui muutenkin tosi hyvin alkusähellyksistä huolimatta. Mua niin ärsyttää se että pohjat on huonoja, sillä Minnillä pitäisi hypätä se 2x viikossa, että saatais kisoja varten pohjatreenejä. Mun myös pitäisi mennä ekoihin aluekisoihin tässä lähiaikoina, sillä alueluvat sain pari viikkoa sitten ja ponilla on myös luvat kunnossa. Mossellakin on tullut ratsasteltua tässä paljon ja se on osoittautunut ihan fiksuksi äijäksi. Tänään mulla on viimeinen lomapäivä ja huomenna palataan taas koulunpenkille. Mua jännittää muutenkin hirveesti huominen sillä yhteishaku pitää tehdä huomenna. Onneksi tässä on jo hommat selvinny mihin haen. Ensimmäiseksi hakutoiveeksi laitan Ypäjälle hevosenhoitajaksi ja toiseksi laitan ratsastuskymppiluokan. Olen OPO:n kanssa jutellut paljon jatko-opinnoista ja tuo kymppiluokka on osoittautunut mukavaksi kakkosvaihtoehdoksi. Jokatapauksessa yritän saada taas kuvaajia tallille, että saisin materiaalia. Ps. Hirvee hinku kisaamaan..

4 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä! Toivotaan että pääset sinne ypäjälle!! Mä pidän peukkuja!! Mutta onhan se kymppiluokkakin varmasti hyvä valinta. Mutta toivotaan sitä ypäjää! Otatko muuten Minnin mukaan ypäjälle jos sinne pääset?

    VastaaPoista
  2. Mihin meinasit painottua jos ypäjälle pääset? :)

    VastaaPoista