15.9.2014

108. Ponitäytteinen vkl + kisat

Vihdoinkin on kuvia tehdä postausta! Mutta niin lauantaina aamupäivästä lähdin Eerikan kanssa Kekkolaan. Siellä se ratsasti ensin Rosalla ja katottiin ettei se onnu tai mitään ja lopuksi sitten Seralla. Noin 3h päästä kävin syömässä kotona ja mentiin kaupan kautta Murtovaaraan.





Murtovaarassa heti ekana mä menin Minnillä verkkaavan koulun seuraavan päivän kisoja varten. Vähän siirtymisiä, tempon muutoksia ja väistöjä. Minni oli ehkä hieman laiska silloin ja otin mielenvirkistykseksi pari hyppyäkin. Lopuksi myös Eerika kokeili Minniä (Eerikan neljäs kerta Minnillä). Korjasin Eerikan pari virhettä mitä olen huomannut sen tekevän eli nyrkit pystyyn ja kanna ne, sekä selkä suoraksi! Ja kun vähän olin neuvonu sitä niin se tajus mite tää poni oikein toimii ;)

koulujalkkareilla on kiva hypätä



Sen jälkeen kylmäsin(?) Minnin jalat ja laitoin sen karsinaan valmiiksi. Sitten otettiin Sissi, jolla menin vähän koulua. Huomattiin Sissin vähän varovan sen etujalkaa niin ei kauhean rankasti menty. Eerika myös taas kokeili Sissiä!


painaa, painaa, painaa...



Vielä viimeiseksi liikutettiin nopsasti Polina ja Dana. Oli se aikamoista säätöä kylläkin :D Sit mentiin laittaa iltatalli valmiiksi ja mentiin sisälle nukkumaan. Sunnuntai aamuna meidän eka herätys oli 6 mutta torkutettiin 7 asti, hups. Ei meille kuitenkaan mikään kiire tullut. Aamutalli tehtiin siinä, Annan ja Ellan tultaessa pestiin varusteet ja pakattiin auto. Lähettiin siinä 10 aikoihin kohti Mäntyharjun ratsastuskenttää. Nopsasti ilmottiin itsemme ja Eerika ja Anna meni taluttelee poneja. Käytiin tutustuu rataa. Se oli musta tosi kiva ja simppeli, eikä sarja ollut semmone hirvee iso taikka vaikee. Nekun on tuottaneet meille ongelmia tosi paljon. Verkassa Minni oli toosi laiska ja saatiin aika löysiä sekä kaukaa hypättyjä hyppyjä, mutta radalla sain Minnin kuitenkin hyvään ratatempoon. Lähdin 70cm radalle neljäntenä. Menin tolla radalla sitten 1., vaikka en ollut kauhena tyytyväinen. Sitten käytiin maastossa kävelyttelemässä poneja ja melkein heti pääsinkin palkintojen jakoon! Siitä sitten tutustumaan rataan ja nopea verkka sillä lähdin ensimmäisenä 80cm. Napattiin verkassa yksi kielto, sillä Minni oli tosi löysä. Mutta en jäänyt ottamaan hyvää hyppyä vaan ajattelin sen radalla parantuvan. En ollut tähänkään rataan tyytyväinen. Otin tosi ison riskin sillä yksi tie oli mulle tosi hämäävä, muuten aika samanlainen simppeli kuin aikaisempi. Tällä suorituksella sitten 2. sijalle. Hieno poni, vaikkak uski nyt vähän mokaili :) Loppuun kuvia ja ratavideot! Ps. Tänään tulee toinen postaus joka saattaa ehkä vuokraponia etsiviä kiinnostaa ;)





Hahaa 70cm 1 ja 2 ;) <3


Jalustimet ovat yliarvostettuja!






huii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti