2.9.2014

106. Tarvittavia ostoksia ja haaveilua


Heippa kaikille pitkästä aikaa! Ensinnäkin mun leiripostaus on enää kuvia vailla, muuten se on valmis. Ja se bannerikilpailun tulokset on tekeillä. Anteeksi kun en oo nyt oikeesti kerenny tekee yhtää mitää! Mutta mennäänpä nyt tämän postauksen aiheeseen, nimittäin mun pitäs taas vaihteeks ostaa Minnille pari juttua ja siinä samalla tulee tietysti ostettua koko kauppa tyhjäksi, vaikka en edes tarvitsisi niitä. Tärkein ostos mitä nyt tarvitsisin olisi Minnille omat kanget ja siihen pridongit, sillä ollaan innostuttu tuuppailemaan niillä. Uusi häntäremmi olisi myös tarpeen ja pari loimea. Tälleen aluksi myös kysyn teiltä, että tiedttekö te mistä saa 115 kokosia halpoja kankikuolaimia pienellä kielen tilalla? Ainoo paikka mihin olen itse päätynyt on Horze. Ei meinaa nimittäin millään löytyä poneille kankia, mutta tässä on linkki niihin. Klik. Ja tässä myös pridongit 125 kokoisina. Klik. Oon jo saanut kuulla tästä kankikuolainten käytöstä askissa, mutta ne ees jaksa perehtyä siihen! Niin ja olinhan miä myös 23pv kisoissa jossa mentiin miun ja ponin eka 80-90cm.
 


Jatketaanpa nyt myös mitä voisin tuolta horzelta samalla kertaa ostaa, jos nyt ne kanget sieltä otan. Tällänen talviloimi 125 kokosena ja tottakai vaaleenpunasena! Tämäkin fleece pinkkinä. Kätevä ratsastusloimi. Nää joulupintelit on pakolliset! Pitää vielä katsoa mitä muuta ostan, mutta näkyillään taas.






8 kommenttia:

  1. Oikeesti... Kerro ykskin HYVÄ syy käyttää kankia? Tai mikä niissä kangissa on niin hyvää? Kanget on hevoselle todella epämukavat, ellet sitten ratsasta käyttämättä ohjia ollenkaan. Ja sittenhän on ihan sama mennä kokonaan ilman...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sori nyt vaan mutta opetettava Minni menemään kangilla tulevaisuutta ajatellen, ne on epäukavat jos käyttää väärin.. anoina en huutelis kun kuitenkin minä päätän mikä on ponille hyväksi

      Poista
  2. mihin siä niitä kankia tarviit ku tavalliset on paljon paremmat ponin suulle?

    VastaaPoista
  3. <3 Ihania varusteita, minnille vois sopia myös limenvihree

    VastaaPoista
  4. Pitäköön anonyymit turpasa kiinni, se minkälaista kuolainta omistaja ponillaan pitää on hänen oma asia ja uskon että tätä blogia ei pidetä sen takia että joku anonyymi tulee valittaa siitä että hevosel on epämukavaa kun poni kulkee keskittyneessä muodossa. Tiiän miltä hevonen näyttää jos kuolain on huono ja Minni ei kyllä yhtään näytä siltä et sillä olisi joku huonosti! :)

    VastaaPoista
  5. Miks jotkut anonyymit tulee huutelee jotai tollasta ku ei tiiä asioista välttämättä mitään. Tai ei oo omaa kokemusta!!!

    VastaaPoista