23.3.2014

98. Poneilu vkl

Vihdoinkin normaalin postauksen parissa! En ole nyt kisoista ja paristam uusta kerrasta kertonut sen kuummin kun on ollut hieman kiireitä.. Aloitetaan nyt kuitenkin perjantaista. Heti koulun jälkeen soitin Helille ja sovin, että menen Karkilla. Pidin nimittäin to-la Minnillä vapaata kun meidän treenaus veti takapakkia. :/ Poni ei liiku kentällä mihinkään! Jos käsken sitä liikkumaan neiti pukittelee paikallaan, sitten kun päästään liikkumaan poni yrittää lähteä alta ja oikoo joka kulmassa.. Tuo kaikki johtuu aivan varmasti märästä kentästä, vaikkakin maastossakin se on ollut aika tahmea nyt muutaman päivän. Mutta asiaan, menin hoitamaan Karkin ja menin kentälle, Senja tuli pitää pientä tuntia. Mentiin ympyrällä ja ideana oli saada poniini rennoksi ja kuulolle. Karkkihan on nykyään ihan erilainen kuin pari vuotta sitten (Senja treenasi Karkkia silloin), se on sellanen vastahakoinen ja kaikki asia jota tekee Karkki vain: "Ai hä, mite tää tehää?". Johtunee nyt sen kunnostakin, kun ei kukaan treenaa sitä sellai et se poni menis rehellisesti ja hyvin. Karkki on hyvä huijaamaan kun pistää automaattisesti kaulan kaarelle, mutta minua ja Senjaa se ei huijjaa! Karkin ratsastus on yhtä tahtojen taistelua. :D Tunnilta ei ole kuvia mutta sen puolen tunnin aikana Karkki oli eri mieltä ravaamisesta ja yritti koko ajan laukata, mutta Senjan vinkkien avulla sain Karkin lopputunnista aika hyvin mun alle ja kuulolle. :) Sitten Senja halusi vielä mennä Karkilla kun ei ole sillä pitkiin aikoihin mennyt ja sekin kävi läpi nää samat asiat kuin minä. Sissi taas temppuili Sailalla niin mä jouduin vähän pyörittelee sitä sen aikaan.

paras pari <3

<3

no kyl seki ist jotai kuiteki teki :D

tuhma sissi -,-
Sitten sovittiin Emmin ja Senjan kanssa et mä vielä meen Toffeella samat asiat kuin Karkilla ja vähän istunta harjoituksia (se joka osaa istua Toffeen selässä, osaa istua minkä tahansa ponin selässä:D). Senja anto mulle taas vinkkejä mitä Karkinkin kanssa, ulko-ohja tiukkana ja houkuttele sisäohjalla, jolla sitten välillä myötäät murto-osan sekunnista. Taivuttelin eri suuntiin ja välillä menin ympyrällä ihan suorana ja tein parit hyvää siirtymistä, joka on mulla ainakin ongelmana Toffeella. Hämmästyin kun osasin kolmannella kerralla istua siellä ihan kohtuu hyvin, ainakin Senja sanoi että poni tuli hyvin mun avuille ja meni oikeinpäin. Hieno Herra T<3. Tuosta saatte pienen videopätkän alkuverkkailusta (lopussa se meni paremmin ja silloin en enää kestänyt istua tuolla) jja joo mä lainasin Minnin satulaa heh :D


 Lauantaina suuntasin Rouhialan tallille kaupungista tullessani kotiin Jennyn ja Senjan kanssa. Siellä me otettiin Wili ja Senja meni sen kanssa maneesiin ja pyöritteli sitä. Se oli ihan haahuilia tuolloin, eikä meinannut oikein kuunnella mitään. Sitten minä kapusin ponin selkään ja aloitin ekana vähän testailemalla askellajeja ja miten tämä kapustin toimii. Se alussa vain löntysteli ja kannukset ois ollu ihan kivat (Senjakin sanoi samaa), joten käytin vähän raippaa ja olin varautunut tuolloin ihan kaikken! Oli puottanut Jennyn juuri edellisenä päivänä kun vain yht äkkiä alkukäynneissä lähti vetää rodee, aika omalaatunen poni ja tietää kyllä egonsa. :D No mullahan se vain säpsähti siitä raipasta ja äkkäsin, että tää toimii pienemmälläkin raipan näpäytyksellä, toisinkuin Minni. Sitten Senja pisti mut töihin ja oli aika tukala tunti, kun pohkeita joutu käyttää kahta voimakkaammin ilman kannuksia ja se heppa oli paljon pyöreämpi! Kiva koulupenkki sillä ainakin oli, kun siihen väkisinkin liimautuu oikeeseen kohtaan, vaikka en oikeen diggaa koulupenkeistä. Tästä saatte kunnon kuvapläjäyksen ja vähän ravailupätkästä videoo. En tehnyt sen ihmeellisempiä, pelkkää pyörittelyä (taivuttelua jne.). Kattokaa myös Jennyn ja Wilin elämästä kertovasta blogista! (linkki) ps. ite kävin tänää nopeesti juoksuttaa Minnin ja huomenna ratsastamaan. On muuten ihan virkistävää mennä eri poneilla aina silloin tällöin! Tässä myös vähän katsellut vanhoja videoita ja kuvia ja huomannut että oon kehittyny ihan huimasti! Varsinkin koulupuolella! No mutta tässä on taas hyvä pohja lähteä treenaa eteenpäin, vaikka takapakkia tulikin Minnin kanssa!:)
kattokaa sen kaulaa XDD

mä näytän iha narkkarilta mut koko poppoo koossa :'Dja mitä kameran takana tehtiinkään? ^^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti