11.2.2013

Vkl + Tuukkala

Elikkäs perjantaina meniiiin Mintulle yöks ja käytii keilaa afgaanien kaa ;D hullua mutta hauskaa porukkaa:) Sit mentiin Tuksii lauantaina jaja mun oli tarkotus jäädä yöks sinne mutta en sit jaksanukkaa :D Menin Jalolla vähä aikaa ilma satulaa ku Sarppa ei jaksanu, sit koklattii vähä tandemiiki sil ;) <3 Siitä kuvia!

Oon pien tatti tuol ;D
Sitten tota lähin kotii :D jaa tulin sunnuntaina riddaa Pessil ku Minttu sano et voin ridata sil sillo. Menin koulua ja aluks taas vähä tapeltii mutta kyl se sit lopputunnist suostu menee kaulakaarella rauhallisesti (: Sit viel palkinnoks siitä rauhallisuudesta pienet kaahottelulaukat (tietenkin hallitusti) ;D Sit sain myös mennä Bugalla. Hyppäsin esteitä ja meni se iha kivasti, kiels vaa yhen kerran(: Poni myös hyppäs uuen enkan joka oli n. 50-60cm? Se yhes vaihees ryösti mullak u säikähti jtn, oli toine jalkkari vaa jalas ja ohjat pitkinä nii ist kkii vaa rupesin kerää ohjii ja yritin kääntää ja pysähdyttii vasta tarhojen vieressä ku oltii lähetty kentältä pois :D Meen varmaa huome murtsii ja vkl olis tarkotus mennä tuksii yöks Ellan kaa (: Ostin muute äskö sellasen 80€ eestä kamaa Polinalle ;D Laitan kuvia niist!

Hööksiltä:

Hevosnamut Omena/Kaneli Happy Day 6€


Huppu Challenger Gold Medal 18€

Horzelta:

Horze Prinze -koulusatulahuopa 11€

Horze-hivutussuojat 19,50


Horze-jännesuojat 13,50

 

Ootan innolla et noi tulee (; !

4 kommenttia:

 1. Miks ostit koulusatulahuovan, jos polinal ei oo koulusatulaa ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sen aikasempiki huopa jonka oon ostanu nii on koulusatulahuopa, nii ei ainakaa oo väärän kokone jos ostan saman kokosen ku se pinkki :DD

   Poista
 2. meinaatko mennä polinalla kisoihi marjokankaan tallille? kun sinne kai saa viel osallistuu ku kattelin vieraskirjaa.

  VastaaPoista