4.10.2012

Elikkäs, elikkäs, elikkäs, mää olin tänää tallilla Ellan ja Ellin kaa vähä sekoilee kameran kaa :D mutta, mutta, menin sinne iha asiankin takia ;) nimittäi Polinalle tilattiin viime viikol Horzesta meksikolaiset suitset ja ne tuli eile jotenka tänään menin koittaa niit ponille ;) Eka oli vähä ongelmmii niitte kaa ku oli ehk hitusen isot ja piti tehä lisäreikiä ja oliha meil taas taktiikat siinäki :D Kun lopulta saatii ne suitset kuntoon nii kokalsin ponin pääs niit ja voi että ♥ tuli sulonen poni ;3
Menin sitte ridaaman ponskilla ja se oli sellasta koulun sähellystä. Alkutunista laitoin ponin liikkeelle ja tein tempon lisäyksiä/vähennyksiä ravissa ja pääty-ympyröitä. Ella kuvas mua sen hienoista kuvakulmista ;) ja tietty ottivat Ellin kaa upeita kuvia kameral ja ku äskö katoin niit nii aikas REPS :DDDD Laukan-nostot oli napakoita ja tosi hyviä ku siis aattelee et 5v shettis osaa nostaa käynnistä laukkaan ja tietty vängersin pohkeenväistöö ja onnistu kohtuullisesti et siin on parantamisen varaa :) Tänää rupesin miettii et vois murtsii mennä vetää Ellan kaa hiihtolomaleirii eli siis puskaleirii mut katsotaan nytten. Otin lopputunnist satulan pois ja kokelin kaiken-näköstä jumppaamis juttuja ja perus juttuja. Laukassa poni rupes vammaamaan et nosti ehk 1cm takapuolta ja veti pään alas pysädyksen kautta mutta en tippunu :D Muute meni nätisti tunnin :) Viel kävin ala-maastos päästelee vähä höyryjä ja sit loppuverkat.
^^ poni edustavana mutta minä taas en :D Tunnin jälkeen laitettiin poni talliin syömään ja mulle iski Ellin kaa loistoidea! :) Ruvettiin haravoimaan Helin pihaa ja saatiin iha mukava lehtikasa jossa päätettiin sit hyppiä ja tietysti haudattiin ittemme sinne xD Sit lähin Ellan kyydis kotiin ja siis ILMOITUS! :) meen huomen taksvärkkiin nii sielt ehk tulee postaus ;)

2 kommenttia: