26.11.2015

131. Estekisat

Hevosopiston ratsastuskoululla oli harjoutuskisat ja menin jo toista kertaa Karkilla. Korkeutena meillä oli 60cm ja puhtaan radan saaneet palkittiin. En oo hirveesti tänä kautena kisannut ja hirvee hinku on kyllä jo päästä radoille tykittää. Jos nyt löytyisi vuokraponi tmv. niin voisi taas ensi kaudeksi hommata alueluvan. Opiskelujen suhteen on tulossa ehkä pieniä muutoksia jos kokeet menee hyvin, mutta niistä kerron myöhemmin!



Verkassa Karkki oli taas pienten lasten jälkeen aika kuuma. Kun muut verkassa menivät ohjatusti askellajit ja estehypyt niin sain siinä itsenäisesti käynnissä hieman ratsastaa sitä avuille ennen kuin aloitin kunnon verkan. Ravissa taas K liikku tosi kivasti, harmi vaan ettei niistä ole kuvia. Otin kaksi hyppyä itsenäisesti ja Marjo (ratsastuksenopettaja) kehui hirveästi, kun Karkki hyppäsi ihan super hyvin!








Päätin mennä radan kevyessä/esteistunnassa, sillä treeneissä K liikkui niin paljon rennommin. Olin tosi tyytyväinen poniin, itseeni ja rataan. Kaikki meni nappiin! Karkki on vaan niin mulle sopiva ratsastaa ja sain paljon kehuja kuinka hyvin saan Karkin liikkumaan. Katsokaas ratavideo tähän loppuun. :)

2 kommenttia:

  1. kiva kun oot taas alkanu kirjoittaa. Voisitko tehdä postauksen jossa kertoisit mitä Minnille kuuluu nyt ?

    VastaaPoista