14.2.2014

93. Uutta tavaraa ja ratsastelua

Ollu taas parin viikon taukoa, sillä mun elämässä on tapahtunu nyt aika paljon kaikkee ei niin iloista, mutta nyt tulee vähä kuulumisia! Ihan ensimmäisenä näytän teille mitä oikein ostin mun joulu- ja synttärilahja rahoilla. Ostin kolmesta paikasta hyödyllisiä tavaroita, mutta on siellä pari sellaistakin mitä en oikeastaan tarvitsisi! :) Tälläkertaa en ostanut itelleni mitään, vaikka kohta varmaan saappaat rikkoontuu niin ne olisi hyvä uusia, samoin ratsastushousut.

Hevarilta:

110cm ja 55,00€

12,5cm ja 25.00€


 Noiden lisäksi ostin häntäremmin (17.00€) ja pidikkeen (4,50€) mutta te tuskin niihin kuvia tarvitsette. :D

Horzelta:


Mustina näitä kaksi erää (8.00€ * 2kpl)

Tää oli aikasemmin alennuksessa -50% et hinta tais sillon olla jotain 8.00€Hööksiltä:

Turha ostos :'D

Tuuppailuun pakollinen

Vähä vanhan ja kuluneen tilalle ;)

Tän ylisöpön sadeloimen ostin vahingossa 115cm kokoisena, näinköhä toi pitää palauttaa ja vaihtaa isompaan :'D

Eilen kävin ratsastaa vähä Minnillä. OOn mä täs postaustauon aikana ratsastanu muillaki hepoil ja käyny Tuukkalassaki, mutta ei niistä sen enempää.Veera oli tetissä Murtsissa, niin sain sen kuvaamaan mua.
Donna ja Minni <3

Veera haki ponin tarhasta, harjas sen valmiiks, sit mä tulin heitin kamat selkään ja menin kentälle. Menin aika normaalin tunnin, niinku yleensä. SIllä oon Emmiltä saanu hyviä vinkkejä mite saan nopeasti ja tehokkaasti Minnin kuulolle.

Aloitin siis ihan pääty-ympyröistä, joihin tein sisälle voltin, Minni oli aika jäykkä ja sitä piti potkia eteenpäin. Tein myös parit pysähdykset, askeleen pidennykset ja erilaisia kiekuroita, poin suoristamiseksi molempiin suuntiin.

Kun poni alko olee kuulolla, nostin parit laukat keskiympyrällä. Tuli jopa käynnistäkin hyvät nostot, niin sitten otin loppuravailua ja sit Veera viel käväs Minnin seläs humputtelee. Sen takii aika nopee ratsastus ja postaus, koska Minnin kohalla on hyvä lopettaa silloin kun se kulkee suht koht hyvin. Vielä vähän loppuun kuvia! Mulla on koko vkl tiedossa talleilua Kaisa K.:n kanssa, joten materiaalia tulossa! ;)

Alkuravailua


superii

vähä meni alas pää, mut silti superii

Veera humputtelee ;)

Nää on kyllä hieno kisatiimi <3 kylläkään kissa ei kuulu siihen :'D2 kommenttia: