13.8.2012

Maasto ja SM-estekisat!

Launtaina menimme Ellan kanssa poneilla Kylmäkiven maastoon ja oli kiva reissu.. jälleen :D Ei menty ku sellanen aika rauhallinen maasto et enimmäksee käveltii ja ravailtii mut parit laukat nostettii sellases jännäs paikas ;) Otettiin myös pikkukisatki siel ja Polina voitti ku toine vähä innostu! Polina oli muute tosi laiska et piti ajaa koko ajan eteenpäi mut sitku laukattii nii sit virkisty. Tipuin yhen kerran ku Polina säpsähti silleen hassusti ja sit istahin sen kaulalle ja siitä sitten hiljalleen maaha. Nyt mentiin taas sitä mettäpolkua pitkin ja kun tuli se puro "jälleen" niin kun menin Polinalla siihen viiren ja tarkotus oli hypätä niin sit se käänty pois ja kun tulin toisen kerran niin näpäytin yhen kerran raipalla niin sitten Polina uskalsi hypätä sen :) Sinä päivänä myös laitoin kaikki kamat valmiiksi niitä kisoja varte.
Sunnuntaina klo 8 Ellan äiti vei meidät murtsiin. Sit otettiin ponit karsinasta pois ja ruvettiin hoitaa niit. Laitoin ponille ne uudet päitset ja pintelit ja! käytin myös sitä uutta sinistä riimunarua jonka ostin perjantaina ;) Kamat kasaan, ponit kyytiin ja sit kohti Asikkalaa jonne oli matkaa n. 120km. Kisapaikalla ponit piti mitata koska ei oltais muuten päästy kisaamaan ja Polinan epäviralliseksi mitaksi todettiin 103cm :) jotenka pääsimme osallistumaan siihen 60cm luokkaan koska siihen luokkaan meni kaikki yli metrin korkuset ponit ja muut sitten 50cm. Lähin molemmille radoille 17. Laitettiin ponille kivat kisanystyrät jotka vähä failas sillä ku otin ne pois Polinan harja jäi iha kikkaralle :D 40cm luokassa poni oli tosi laiiskaa.. Jouduin myös lainaamaan yheltä tytötä kisatakkia koska ei saanu kisata hihattomalla paidalla ja kannuksetkin jouduin luopumaan vaikka ne siinä luokassa olis ollu hyvät ku poni ei meinannu kunnolla hypätä. Rata meni muuten hyvin mutta perusradalla tuli yksi pudotus nii en päässy uusintaan. Ennenkuin 60cm luokka alkoi laitoin ponin todellakin liikkumaan! Polina oli myös lopettanut hirnumisen ku olin laittanu sen enne 40cm luokan alkua kuuliaiseksi mutta en laittanut sitä liikkumaan kunnolla jotenka se yks pudotus oli minun mokani. Tein paljo ympyröitä, pysähdyksiä, taivuttelin ja tein nopeita siirtymisiä. Toisen luokan verkassa poni oli virkistynyt kun olin laittanu sitä eteenpäin paljo enemmän. Perusrata meni hyvin mutta sitten uusinnassa tuli yks pudotus... muuten olin tosi ylpee poniin vaikka palkintosijoille ei päästy sillä hyppäs erittäin hyvin 60cm okserin ja muutenkin. Oranssi ruusuke saatiin kuten muutki osallistujat :) Seuraavat kisat ois sitte rellulla jotka ovat mikkelin sm-estekisat ! ja videon laitan tähä alas myöhemmin :)

4 kommenttia:

  1. Haha, joo :) Minäpä sulle lainasin sitä kisatakkia, hyvin meni sulla rata!

    VastaaPoista
  2. Hei! Mä näin sut siellä! Mä rastastin Sentillä http://teameste.blogspot.fi/p/sentti.html hihiiihihihihihi sulla meni tosi hyvin, onnee vaan teille!

    VastaaPoista